VELKOMMEN TILBAKE ETTER SOMMERFERIEN!

 

Kjære venner og medlemmer av kjernekraft Som dere kanskje har fått med dere er vi på vei ut av den første fasen av korona-situasjonen i Norge og det åpnes gradvis opp for ulike former for trening igjen fra 15.juni.

For et senter som Kjernekraft er ikke dette noe godt tidspunkt å «sette igang» igjen. Å skulle etablere nye timeplaner, samle instruktører og åpne for full drift for så å gå i sommerdvale bare noen uker senere er både slitsomt og litt bortkastet tror vi. Det er også fremdeles noe usikkerhet rundt hvordan 

gruppetimer faktisk kan avholdes og regjeringen har enda ikke gitt noe 100% klarsignal for åpning.

Vi har derfor besluttet at vi kommer til å holde stengt gjennom sommeren og heller jobbe med å ha et godt tilbud til alle medlemmer når vi kan ønske velkommen tilbake i slutten av august.

Vi jobber med ulike «pop-up» konsepter på Kjernekraft gjennom sommeren, og det blir mulighet for PT timer på Reformer hvis man tar kontakt på post@kjernekraftoslo.no Pass på å følge med på Facebook siden vår der disse aktivitetene blir annonsert.

Vi er i dialog med instruktører og jobber med timeplan for høsten nå, så følg med!

Det er en tøff tid for alle og vi setter umåtelig pris på å ha deg som medlem og gleder oss til å se deg igjen etter sommerferien.

Med ønske om en god helg og en STRÅLENDE sommer, fra oss i Kjernekraft