Pilates Reformer

Dette er den ultimate funksjonelle treningen og en meget effektiv måte å trene Pilates på.

Vi tilbyr Pilates Reformer i små eksklusive grupper på max 5 personer og det er mulig å booke disse timene 14 dager i forveien på lik linje med andre timer på timeplanen.

For å få tilgang til å trene Pilates Reformer kan vi legge det til i månedsabonementet ditt, eller du kan kjøpe et eget klippekort på Pilates Reformer.

Hva er Pilates Reformer

Treningen muliggjør tett personlig oppfølging for raske og effektive resultater. Du oppnår dyp kontakt med kjernemuskulaturen som «bærer» og «støtter» kroppen din i hverdagen. Jevnlig trening kan etter kort kort tid bedre ugunstige holdnings- og bevegelsesmønstre i hverdagen og øke din kroppsbevissthet.

Pilates trening er et effektivt supplement til din Yogapraksis og kan være med på å bedre teknikken din i annen trening og sportslig aktivitet. Pilates gir også økt overskudd fysisk og mentalt

Pilatesapparatene er basert fjærmotstand som kan tilpasses og gi en unik styrketrening og fleksibilitetstrening for hele kroppen. Øvelsene fokuserer på styrke og fleksibilitet i ryggsøylen, hofter og skuldre, samt dyp kontakt med kjernemuskulatur hofter, lår, rumpe, mage rygg og overkropp.

Treningen tilpasses til ditt nivå og foregår i et rolig tempo.

Pilates Apparat tilbys privat, som duo, eller som en mindre eksklusiv gruppe på med max 5 deltagere

Kom i gang med Yoga og Pilates

Relaterte treningsformer

Share on facebook
Del
Share on twitter
Tweet
Share on linkedin
Del