TAOB kunsten å puste! Workshop 4.mai og 11.mai

 

TAOB, The Art Of Breathing er utviklet for å styrke og gjenoppbygge ditt indre støttesystem. Denne prosessen kan aktivere ulike følelser, spenninger og indre blokader som ligger dypt i kropp og sinn. Disse noe utfordrende prosessene du kan føle og oppleve er en del av transformasjonen for å omdanne stress, traumer og stagnert energi om til kreativitet, indre flyt , styrke og ro.

Stimulerer sirkulasjon

Styrker nervesystemet

Åpner og gir indre støtte

Gir bedre holdning

Styrker kjernemuskulatur

Lærer deg riktig pusteteknikk

Forbrenner fett

Bra  for fysisk og psykisk helse

Øker mental årvåkenhet

Transformerer traumer til kreativitet

Uten stress og anstrengelser

Passer for alle!

Pris:

500 NOK for 2 timer

Tid: 12-14

 

 

 

 

 

Utvikler av TAOB:

Takushla (TA) har gjennom 25 år med dedikert egen praksis tilegnet seg dyp kunnskap og innsikt i de ulike aspektene av kropp sinn og sjel som gjør oss den vi er. Uten bruk av vekter og stress er han et levende eksempel av sitt arbeid. Han coacher og underviser for alt fra kampsport utøvere til  mennesker med fysiske og psykiske helse problemer. Med sitt energiske og hjelpsomme vesen legger han 100 % i sitt arbeid.

Kunsten og puste er et naturlig treningssystem som lærer deg kunsten til rolig og uforstyrret pust. Du vil bli guidet med å koble til pusten din og være tilstede med den. Sammen med en naturlig rett holdning og bevisst pust. Dette vil øke oksygenet til blod og celler som er godt for hjernen, sirkulasjon og nervesystemet. Det stimulerer indre flyt og evne til å behandle intern og ekstern informasjon, samt øke bevisstheten. Gjennom bevegelse vil kurset viser hvordan du kan håndterer all slags påvirkning, distribuere og håndtere inntrykk og uttrykk. Det er veldig effektivt og vil gi deg styrke til å håndtere stress og anstrengelser i hverdag på en veldig naturlig og uforstyrret måte. Du vil finne en naturlig tendens til å lytte til kroppen din med ærbødighet for å hjelpe deg med å ta valg som støtter mer balanse og velvære i livet.