Hvorfor bruke Personlig Trener innen Yoga?

Kjenner du at det er på tide å ta vare på deg selv? Å begynne å lytte til kroppen? Yoga handler om nettopp dette – om å skape den gode flyten i kroppen og virkelig lytte inn.

Vi har alle våre ulike liv, forutsetninger og utfordringer, men på yogamatten kan du få lov til å være deg selv. I yoga handler det om å lytte til din egen kropp og flyte i takt med din egen rytme.

Den fysiske delen av yogaen kalles asana-praksis, og gjennom denne vil du bygge en dyp kontakt med deg selv, styrke kroppen din, skape balanse og over tid bli smidigere og mer fleksibel. Det er en grunn til at mange leger anbefaler nettopp yoga til sine pasienter. Mange blir overrasket over hvor utfordrende yoga er. Det handler ikke bare om å tøye, men om å bygge en sterk kropp og samtidig jobbe oss inn i spenninger og stivhet. Ved en dedikert praksis vil du virkelig kunne merke en bratt forbedringskurve. Det er nettopp dette som er så flott med yoga; man kan starte der man er, og man vil heller aldri bli ferdig utlært.

En Personlig Trener i Yoga, kan være en god investering

Dersom du virkelig ønsker å ta praksisen din videre til et nytt nivå kan det være lurt å investere i en PT-pakke med en yogainstruktør. Dette gjelder både for deg som er nybegynner og som ønsker å få inn de riktige teknikkene helt fra starten av, og for deg som er avansert men ønsker å nå neste nivå. Kanskje ønsker du endelig å få taket på håndstående, broen, eller å nå målet om å komme helt ned i spagaten? En yoga-pt vil hjelpe deg, og samtidig sørge for at du forebygger skader som følge av feil teknikk over lenger tid.

Kanskje kjenner du at du har noen utfordringer som gjør det vanskelig for deg å delta i en vanlig yogatime? I så fall kan en yoga-pt gi deg den tilretteleggingen som du trenger. Da vil du få personlig oppfølging og tilrettelagte timer, enten du er gravid/postpartum, sliter med smertetilstander eller andre helseutfordringer, vil en yoga-pt kunne hjelpe deg slik at også du får de gode helseeffektene yoga kan gi.

Pust og meditasjon er i fokus som aldri før. I yoga er både pust og meditasjon viktige redskaper. Yoga er en helhetlig praksis og handler like mye om det fysiske og det psykiske. Alt er knyttet sammen, og når vi jobber med kroppen vår jobber vi også med det mentale. Yogafilosofien kan gi inspirasjon i hverdagen, og gjennom pust og tilstedeværelse kan vi få redskaper som vi også kan bruke utenfor matten. De aller fleste yogatimer har fokus på pusten, men dersom du ønsker å fordype din praksis innen pust og meditasjon er også dette noe våre yoga-pter kan hjelpe deg med. Dette kan være spesielt nyttig for deg som kjenner på en stramhet i brystet, som sliter med nakkesmerter, angst, stress osv.

Yoga kan gjøre deg bedre rustet i hverdagen

Uansett hvor du er i livet – yoga kan være akkurat det du trenger for å skape det livet du alltid har drømt om. Ved å styrke deg selv fysisk og psykisk, kan yoga gjøre deg bedre rustet til å takle livets opp- og nedturer, gi deg et pusterom i hverdagen og være med på å skape en livsstil som fremmer helsen din både på kort og på lang sikt. Velkommen til yoga på Kjernekraft!

Kom i gang med Yoga og Pilates