Ida Engerud

I Ida sine yogatimer får du en rofylt, men energigivende praksis. Timene er en god blanding av alignmentbasert yoga & mindful pust, kreative sekvenser, og dryss av meditasjon og fri intuitiv bevegelse. Du vil bruke hele kroppen under timen, og etter timen vil du oppleve en dypere kontakt med deg selv og en følelse av indre ro.

Hennes hovedinteresse ligger i kombinasjonen yoga + embodiment som har vært hennes vei til opplevelsen av større frihet, trygghet og glede i livet. Hun fasiliterer timer på en åpen, varm og inkluderende måte.

Ida har nå over 1000RYT timer bak seg siden hun fulførte sin første utdanning i yoga i 2010, og med sin nysgjerrighet for å finne kjernen av yoga har hun studert og praktisert en rekke forskjellige rettninger – fra den presis og allignmentbaserte rettningen Iyengar, til den intense disiplinen Ashtanga, til kreative og moderne rettninger av Vinyasa. Hun underviser også Yin yoga, barselyoga og barneyoga. Hun tilbyr også en-til-en timer for deg som ønsker å bli guidet på et dypere plan.

 
 

Kontakt meg for PT-timer