Anette Rickhardsen

Anette er yogainstruktør RYT200 og Yoga PT. I Anette sine klasser kan du forvente ulike temaer fra gang til gang, med fokus på flyt og energi, samt tilstedeværelse i kropp og sinn. Timene er myke, men samtidig varierte og lekne for alle nivåer. Hun liker å bruke musikk aktivt for å bidra til kraft og inspirasjon. Yogafilosofien blir alltid trukket inn i timene. Hun bruker gjerne syngebolle og koshibells under avspenningen for å skape den helhetlige opplevelsen. 

Som Yoga PT fokuserer hun på riktig grunnteknikk for skadeforebygging, og er opptatt av at yoga kan fungere svært styrkende på kroppen i tillegg til å gjøre deg mer smidig. Anette drev aktivt med yoga som gravid og er opptatt av å hjelpe gravide og postpartum med å kunne fortsette med praksisen sin og ta de riktige hensynene for sin egen kropp, samt få tilbake kontakten med magemusklene etter fødsel. Hun ønsker å gjøre yoga tilgjengelig for alle, også de med eventuelle helseutfordringer (svimmelhet/utmattelse/smerter etc), slik at de som ikke føler seg klar til å delta på en vanlig yogatime kan booke seg inn på privattimer og få de nødvendige tilpasningene. Hun gir også privattimer i pusteteknikker/pranayama og meditasjon/mindfulness. 

Anette har alltid vært opptatt av hvordan kropp, sjel og sinn påvirker hverandre. Hun studerte psykologi i Bergen og valgte da emner innen helsepsykologi. Dette vekkett interessert for kroppens egen evne til å helbrede seg selv, som et resultat av blant annet bevegelse, meditasjon og pust. Yoga ble en naturlig forlengelse av dette. Både den fysiske delen av yogaen, men også de spirituelle aspektene og yogafilosofien, traff henne umiddelbart. Anette har drevet med yoga i 9 år og prøvd de fleste yogaretninger før hun landet på Vinyasa.

Kvalifikasjoner/Sertifiseringer
200 timer Vinyasa Yoga fra YogaUnion på Bali
NLP Master Coach
Bachelor i Psykologi
Driver SatyaYoga Oslo med ektemannen sin Kristoffer Richardsen, og tilbyr retreats og workshops i inn- og utland i tillegg til bedriftsyoga
Jobber som instruktør på flere yogastudioer i Oslo

Kontakt meg for PT-timer