Gry Bech-Hanssen

Gry har jobbet som profesjonell danser i Norge og utlandet i over 20 år, og har et hjerte som brenner for alle former for bevegelse. Hennes tilnærming er både detaljorientert og helhetlig, bevisst og lekfull.

Hun har undervist pilates siden 2007 og har over 300 timer videreutdannelse som Yoga Medicine Therapeutic Specialist med Tiffany Cruikshank. I tillegg er hun sertifisert innen Anatomy Trains Structural Bodywork, en form for manuell terapi som behandler kroppens bindevev med et helhetlig utgangspunkt i holdnings- og bevegelsesmønstre.

Høsten 2019 underviser hun i anvendt anatomi og yoga for dansestudentene på Kunsthøgskolen i Oslo og Høyskolen for Dansekunst. Hun underviser grupper og terapeutiske privattimer, og assisterer Tiffany Cruikshank på Yoga Medicine kurs internasjonalt.

Gry bruker sin erfaring fra yoga, pilates, dans, mindfulness, bindevevsterapi, strukturell integrering og nevrologisk omprogrammering for å hjelpe deg å skape positive og varige endringer og økt livskvalitet.

Finn ut mer på www.somawork.no