Bedriftskunde

De ansatte er viktig for din bedrift.

Gjennom regelmessig Yoga- og Pilatestrening får arbeidstakere funksjonell trening for hele kroppen, mer energi og økt konsentrasjonsevne. Mange opplever i tillegg at både søvnkvalitet og humør blir bedre. En bedrift har derfor mye å vinne på å bidra til de ansattes helse.

Er trening i arbeidstiden nøkkelen til suksess? Ifølge flere forskninger er svaret på det spørsmålet et klart JA.

Arbeidsgivere som skaper muligheter for sine ansatte til å leve et aktivt og sunt liv bidrar til økt arbeidskraft, produktivitet og lønnsomhet. Som en bonus får du glade, fornøyde og friske ansatte med større selvtillit – og redusert sykefravær.
De siste årene har det blitt stadig mer vanlig å la sine ansatte trene i arbeidstiden og/eller at bedriften sponser hele eller deler av kostnaden ved trening.
Uansett tilnærming innebærer det en positiv effekt både for ansatte og for bedrifter.

Rabatt til dine ansatte

Trening er en viktig ansatte gode for å forebygge og lindre overbelastning i en krevende hverdag, enten det er kontorarbeid eller serviceyrker. Riktig trening har også stor påvirkning på de ansattes helse og humør.

Yoga og Pilates er treningsformer som har god effekt på vår helhetlige helse og kan være med å forebygge fysisk belastning og stress blant de ansatte i din bedrift.

Kjernekraft ligger midt i kjernen av Oslo og tilbyr trening før jobb, i lunsjen og etter jobb.

Vi tilbyr skreddersydde avtaler for din bedrift. Vi kan tilby alt fra personlige medlemskap og klippekort til reduserte priser, og egne bedriftstimer hvor vi lager et produkt tilpasset de ansatte og bedriften.

Fyll inn skjema for spørsmål rundt opprettelse av ny bedriftsavtale.